Hjemmeside
webshop
Google adwords
Seo

Hvorfor Google AdWords?

For mange danske virksomheder, udgør Google AdWords annoncer en essentiel del af forretningen. Via Google AdWords får du mulighed for at opsætte brugerdefinerede online kampanger og annoncer der direkte henvender sig til din målgruppe.
90% af alle danskere foretager onlinesøgninger på Google, så det er en potentiel mulighed for at drive din forretning ved at lægge annoncekronerne her.
Vi kan sammen med dig opsætte en Google AdWords account, som i den moderne tid er blevet den perfekte måde at anskaffe nye kunder her og nu!

Identificication og udvælgelse af relevante søgeord
Udarbejdning af annoncetekster, der fanger kundernes opmærksomhed
Tilpasning af klikpriserne i forhold til det daglige budget
Løbende optimering af annoncer og søgeord med fokus på ROI

Overblik over ROI

ROI – også kendt som Return On Investment, giver dig et indblik i din virksomheds overskudsgrad af den investerede kapital i Google AdWords. Uanset om hvad din virksomhed beskæftiger sig med, er der mulighed for at spore kliks, kundernes adfærd og hvad der medfører konverteringer på din hjemmeside, altså salg.

 – Vi passer på dine penge!
Selvom det alt sammen lyder simpelt og lige til, er sandheden, at Google AdWords er et professionelt værktøj, der skal bruge rigtigt og med omtanke. Hvis dine annoncer ikke bliver analyseret og tilpasset din virksomheds behov, kan det koste dig dyrt.

BusinessIdea er en professionel team, som dagligt arbejder med Googles produkter. Vores mål er at blive certificeret af Google AdWords i den nærmeste fremtid.

en målbar investering…

 Startpakke

 • Oprettelse af AdWords konto
 • Oprettelse af sammenkobling med Google Analytics
 • Oprettelse af målsider i Google Analytics
 • Integration af sporingskode på dit website

2.999,-

Normalpris 3.999,-

Annonceringspakker

 • 999,-
 • Basic Annoncering
  1 kampagne
  inkl. 2 annoncer af
  10 søgeord
 • 1.999,-
 • Standard Annoncering
  2 kampagne
  inkl. 5 annoncer af
  30 søgeord
 • 2.999,-
 • Avanceret Annoncering
  3 kampagne
  inkl. 10 annoncer af
  50 søgeord

Serviceaftaler

 • 999,-
 • Basic Serviceaftale
  inkl. Månedlig rapport
  af 1 kampagne
 • 1.999,-
 • Standard Serviceaftale
  inkl. Månedlig rapport
  af 2 kampagne
 • 2.999,-
 • Avanceret Serviceaftale
  inkl. Månedlig rapport
  af 3 kampagne

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, med det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst mulig vil vejlede dig!

Tilfredshedsgaranti

Hvordan kan vi garantere din tilfredshed? Det kan vi fordi vores team altid er til at tale med. For os, er det vigtigste, at du står med et smil på læben når det færdige produkt bliver lanceret. Er der evt. rettelser, står vi altid klar til at tilfredsstille dig.
OBS! Ovenstående tager udgangspunkt i Website Pro Plus pakken
– kan variere fra produkt til produkt.

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde et identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Lad os vurdere din idé!

Google AdWords?

HUSK! – Google værdsætter SEO. Hvis du blander opsætningen af AdWords med SEO, vil Google fremhæve din virksomhed til lavere klikpris.

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 42 17 00 13.

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.