Hjemmeside
Mobilsite
Google adwords
Seo

er Mobilside Pro Plus noget for dig?

En smartphonevenlig side eller en ekstern side udelukkende til mobiler kan hjælpe dig og din virksomhed med at møde dine kunder uanset hvor de er. Dvs., din virksomhed kan nu blive præsenteret for dine kunder lige meget hvor og hvornår, hvilket i bund og grund betyder en ny salgskanal.
Det lyder ikke helt dumt vel? Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for en ny mobilsite og hvad det kan betyde for dig og din virksomhed.

Er Mobilside Pro Plus pakken noget for dig? Vi vil kort præsentere 6 grunde til hvorfor det kunne være en fordel at bevæge sig ud i en ny og moderne mobilside til din virksomhed.

1. Siden 2012 er der flere søgninger på mobil end på en pc

2. Et dårligt eller manglende mobilsite kan koste dig kunder, i stor stil!

3. 60% forlader en hjemmeside på mobilen hvis de skal zoome for at få den nødvendige information

4. 55% af alle online søgninger foregår på mobilen

5. 40% er gået til konkurrenten efter en dårlig mobilsite oplevelse

6. 61% opsøger en virksomhed efter en positiv oplevelse på mobilsitet

 • 4.999,-
 • Mobilside Pro Plus
  Vi levere en ny Mobilside der tilpasser dine behov, samt mulighed for unikke integrations løsninger, såsom call-up knap og meget mere.

  Antal sider: op til 5

  Medie opsætning: Tekst, billeder (ubegrænset)

  Slider: Ja, 1 slideshow

  Tilpasning til alle smartphones: Ja

  Kontakt formular: Ja

Pakkeløsning

En pakkeløsning indebærer, at intet er aftalt, før alt er aftalt. Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside med mobilsite, samt søgemaskineoptimering og annoncering på google, har du mulighed for at kunne sammensætte hele projektet hos os. Ved at sammensætte dine ideer hos BusinessIdea får du blandt andet finansielle fordele.

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, med det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst mulig vil vejlede dig!

Tilfredshedsgaranti

Hvordan kan vi garantere din tilfredshed? Det kan vi fordi vores team altid er til at tale med. For os, er det vigtigste, at du står med et smil på læben når det færdige produkt bliver lanceret. Er der evt. rettelser, står vi altid klar til at tilfredsstille dig.
OBS! Ovenstående tager udgangspunkt i Website Pro Plus pakken
– kan variere fra produkt til produkt.

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde et identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Lad os vurdere din idé!

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 42 17 00 13.

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.