Hjemmeside
Webshop
Google adwords
Seo

Hvorfor en mobilside?

En Mobilside kan fungere optimal på næsten alle platformer og styresystemer. Der er ingen tvivl om, at vi alle har den samme opfattelse af udviklingen i smartphones. I visse lande har man endda registreret flere smartphones end antal borgere! Ca. 91 % af den amerikanske befolkning har deres mobiltelefon med sig og tilgængelig hele dagen, alle ugens dage.

Smartphones er ikke kun et fysisk produkt, da mange har taget dem mere personlig. Undersøgelser viser, at det tager gennemsnitlig 26 timer, før man har anmeldt sin tabt pung, mens det gennemsnitlig kun tager 68 minutter, før man har anmeldt en tabt telefon. Tilbage i 2012 oplevede man en markant stigning på 55% af salget af smarphones. Mange analytiker mener, at ved udgangen af 2015, vil den mest foretrukken måde at komme på nettet være via. sin telefon eller tablet.

Hvad kan jeg gøre?

Hos BusinessIdea gør vi en stor indsats, for at vores kunder skal kunne mærke en forskel efter at vi tager hånd om dem. Vi ved, at PayPal var med til at hjælpe folk, til at betale intet mindre end 50 milliarder kr. til virksomheder gennem deres smarthones i 2012 og BusinessIdea kan hjælpe dig med at få en bid af kagen!

Mange virksomheder har fundet ud af, at der er potentiale i at sørge for, at deres hjemmeside skal fremstå pæn og nydelig over en smartphone, hvilket vi har specialiseret os i, sammen med at kunne webudvikling af hjemmesider lige efter dine behov, og få den markedsført gennem Google AdWords samt SEO.

 • 2.999,-
 • Mobilsite Pro Basic
  Vores team analyser din hjemmeside og markedet for den bestemte branche. Vi arbejder udfra analysen samt dine behov!
  Priser fra kr. 2.999,-
 • 3.999,-
 • Mobilsite Pro Plus
  Mobilsite der tilpasser dine behov, samt mulighed for unikke integrations løsninger, såsom call-up knap og meget mere.
  Priser fra kr. 3.999,-

Pakkeløsning

En pakkeløsning indebærer, at intet er aftalt, før alt er aftalt. Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside med mobilsite, samt søgemaskineoptimering og annoncering på google, har du mulighed for at kunne sammensætte hele projektet hos os. Ved at sammensætte dine ideer hos BusinessIdea får du blandt andet finansielle fordele.

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, men det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl. 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst muligt vil vejlede dig!!

Tilfredshedsgaranti

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, men det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl. 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst muligt vil vejlede dig!

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde et identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Lad os vurdere din idé!

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 42 17 00 13.

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.