Hjemmeside
Webshop
Google adwords
Seo

Få en ny Webshop, som sælger!

Er du iværksætter, erhvervsdrivende, engrohandel eller grossist? Så har BusinessIdea alle de værktøjer du har brug for, når du skal bygge en ny og drive en succesfuld webshop.

Du kan enten vælge en skabelon og webshopsystem i samarbejde med os, eller også kan vi bygge en webshop fra bunden af. Her kan du via vores support få ændre logo, farver, skrifttyper, billeder og meget andet. Hvis du har ønsker vi skal redigere direkte i koden, kan vi også tilbyde dette. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis der opstår tekniske problemer.

Hvorfor responsive design på din Webshop?

Vores kernekompetencer

 • Koncept kendskab

  Vi gør en stor indsats for at kombinere dine idéer, med vores kendskab til de forskellige brancher, for sammen at kunne udvikle den mest effektive hjemmeside til dig! Vi tager højde for dine forslag og design, for at kunne udvikle en hjemmeside, og kombinere dette med branchens kendetegn.

 • Design

  Vores programmøre og grafikere er i tæt samarbejde, hvor de tager højde for, at bruge de mest moderne designs. Vores grafikere arbejder på de nyeste produkter fra Adobe og vores programmøre arbejder med alt fra god gammeldags koder til moderne software services.

 • Marketing

  Under udvikling af din hjemmeside, samarbejder vores Google og SEO eksperter således, at vi kan levere tekster og undersider, som er søgemaskineoptimeret.

 • Wireframing

  Wireframeing er skabt med henblik på at arrangere elementer bedst og udrette et bestemt formål. Formålet er ofte øget salg eller at informere brugeren om forretningen. Wireframe er i bund og grund arrangement af hjemmesidens indhold, herunder interface-elementer og navigationssystemer, og hvordan de arbejder sammen.

Vi leverer en professionel Webshop efter dine behov!

Modtag online betalinger

Vi opsætter din webshop til at modtage betaling med dankort, som er det mest brugte betalingsmiddel i Danmark. Hos BusinessIdea ved vi, at Dankort, Paypal og andre online betalingmidler har sat sit præg på det danske marked, og derfor hjælper vi gerne med at opsætte flere online betalingsmuligheder for dig og  dine kunder.

Hold styr på kunder og ordrer

Vi opsætter et administrationssystem hvor du kan vedligeholde dine vigtigste data. Du kan oprette nye produkter med billeder, priser og beskrivelser på din nye hjemmside. Du kan nemt håndtere og godkende ordre, samt ændre lagerstatus. Du vil få mulighed for at se, hvilke kunder der har besøgt din webshop, og hvilke kunder der har købt dit produkt.

 • 9.999,-
 • Webshop Basic
  Ny Webshop inkl. fuld service og vedligeholdelse!

  Antal produkter: op til 20

  Medie opsætning: Tekst, billeder (ubegrænset)

  Slider: Ja, 1 slideshow

  Mail opsætning: Ja

  Kontakt formular: Ja

  Normal pris: 12.999,–

 • 14.999,-
 • Webshop Standard
  Ny Webshop med produkter inkl. fuld service og vedligeholdelse!

  Antal produkter: op til 50

  Medie opsætning: Tekst, billeder (ubegrænset)

  Galleri: Ja

  Tilknytning af sociale medier: Ja

  Slider: Ja, 1 slideshow

  Mail opsætning: Ja

  Kontakt formular: Ja

  Normal pris: 18.999,–

 • 19.999,-
 • Webshop Avanceret
  Vores løsning til en større Webshop og særlige ønsker!

  Antal produkter: op til 200

  Medie opsætning: Tekst, billeder og videoer (ubegrænset)

  Galleri: Ja

  Google Maps: Ja

  Tilknytning af sociale medier: Ja

  Facebookside inkl. dine produkter: Ja

  Slider: Ja, 3 slideshow

  Mail opsætning: Ja

  Kontakt formular: Ja

  Normal pris: 24.999,–

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, men det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl. 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst muligt vil vejlede dig!

Tilfredshedsgaranti

Hvordan kan vi garantere din tilfredshed? Det kan vi fordi vores team altid er til at tale med. For os, er det vigtigste, at du står med et smil på læben når det færdige produkt bliver lanceret. Er der evt. rettelser, står vi altid klar til at tilfredsstille dig.
OBS! Ovenstående tager udgangspunkt i Website Pro Plus pakken
– kan variere fra produkt til produkt.

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde en identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Lad os vurdere din idé!

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 42 17 00 13.

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.