Om Businessidea.dk

Vi er en flok gravede webudvikler og online markedsføringsspecialister  som arbejder med alt fra design,udvikling af hjemmesider, Adwords til Søgemaskineoptimering  til mindre virksomheder. Vi tilbyder individuelt design til hjemmesider og webshops samt hjælp til opsætning af online markedsføring på forskellige søgemaskiner som Google, Bing mv.

Vi holder os løbende opdateretmed de mange ændringer på nettet, for at sikret vores kunder får holdbar webløsning med den nyeste og mest sikre teknologi. Vi er hele tiden ajour med udviklingen, og kan derfor  kan vi lave løbende opdateringer. Det er en stor fordel for jeres virksomhed, da det ofte kan være svært at finde tid og mandskab til at håndtere opdateringer og ændringer.

Vi har altid fokus på online markedføring, udviklingsstrategier og langsigtede løsninger som giver værdi til din vores kunder. Vi har derfor et tæt samarbejde med vores kunder, så vi løbende har et indblik i deres mål og konverteringsrate.

Vi er eksperter med mange års erfaring. Gennem tiden har vi udviklet talrige hjemmesider og webshops. Med mange års erfaring indenfor udvikling af optimale hjemmesider tilbyder vi unikke kompetencer til lave priser.

Optimering af jeres hjemmeside

Vi har gennem flere år optimeret SEO på hjemmesider. For at udvikle succesfuld SEO strategi, kræver det at du forstår for dine kunder, og indblik i deres brugeradfærd. Derved kan vi sammen, imødekomme deres forventninger, og give dem det, de leder efter.

Skab interessant indhold og landingsside

Søgemaskineoptimering handler om meget mere end dyr annoncering. Det handler om at promovere til dine potentielle kunder med interessant og relevant indhold af høj kvalitet.

Giv dem det, de leder efter

Søgemaskineoptimering handler om at skabe organisk trafik. Men det handler også om at give dine kunder det, de søger efter. Hver besøgende på siden er et møde med en potentiel kunde. Det er derfor vigtigt at forstå, hvad de leder efter, og give dem netop det.

Langsigtede og holdbar løsninger

En stærk og stabil SEO strategi kræver omsorg og vedligeholdelse. Vi arbejder med langsigtede løsninger, der ikke er skrøbelige overfor hverken pingvin, panda, eller andre opdateringer fra Googles side.