Hjemmeside
Webshop
Google adwords
Seo

Søgemaskineoptimering?

SEO - hvad er det?

Det meste af webtrafikken er drevet af de store kommercielle søgemaskiner – Google, Bing og Yahoo! Søgemaskiner er den primære metode for de fleste internetbrugere at komme i mål, som muligvis også er dine mål som virksomhed. Dette gælder, uanset dit websted indeholder indhold, tjenester, produkter eller andet. Søgemaskiner er unikke ved, at de giver målrettet trafik – det folk er på udkig efter, er hvad du tilbyder. Hvis dit websted ikke kan findes af søgemaskiner eller dit indhold kan ikke sættes ind i deres databaser, går du glip af utrolige muligheder.

SEO - Har jeg brug for det?

Søgemaskiner er smarte, men de har stadig brug for hjælp. De store søgemaskiner arbejder på at forbedre deres teknologi til at kunne gennemsøge internettet dybt og returnere de bedste resultater til brugerne. Med effektiv SEO kan du årligt sikre dig tusindvis af besøgende som kan hjælpe med at øge dit salg, og opmærksomheden der er vendt mod din virksomhed. Ud over at gøre indholdet tilgængeligt for søgemaskiner, hjælper SEO også med at sikre dig bedre placeringer, så din hjemmeside vil blive lettere tilgængelig online.

SEO - Det vi gør for dig!

Vi ved, at søgemaskinerne rummer derfor store muligheder for firmaer der ønsker flere eller nye kunder og vil sikre sig, at de let kan blive fundet af deres eksisterende kunder. Når vi laver søgemaskineoptimering, giver vi din hjemmeside et bredt eftersyn, hvor vi analyserer både teknik, indhold, og din hjemmesides position på nettet. Flere bruger søgemaskiner og ca 85 % af al internet trafik og 60 % af alle e-handels transaktioner kører i gennem søgemaskinerne. Det hele lyder måske indviklet, men vi tager os af alle de komplekse analyser og optimeringer!

 • kr. 999
 • SEO Basic
  Basic søgemaskineoptimering til din hjemmeside
  1 underside med 2 søgeord
 • kr. 1.999
 • SEO Standard
  Stadard søgemaskineoptimering til din hjemmeside
  3 undersider med 6 søgeord
 • kr. 2.999
 • SEO Avanceret
  Avanceret søgemaskineoptimering til din hjemmeside
  5 underside med 10 søgeord

Vidste du at…

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, med det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst mulig vil vejlede dig!

Tilfredshedsgaranti

Hvordan kan vi garantere din tilfredshed? Det kan vi fordi vores team altid er til at tale med. For os, er det vigtigste, at du står med et smil på læben når det færdige produkt bliver lanceret. Er der evt. rettelser, står vi altid klar til at tilfredsstille dig.
OBS! Ovenstående tager udgangspunkt i Website Pro Plus pakken
– kan variere fra produkt til produkt.

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde et identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Søgemaskineoptimering?

HUSK! – Google værdsætter SEO. Hvis du blander opsætningen af AdWords med SEO, vil Google fremhæve din virksomhed til lavere klikpris.

Lad os vurdere din idé!

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 70 70 20 77.