Hjemmeside
webshop
Google adwords
Seo

Er Website Avanceret noget for dig?

Hos BusinessIdea er vi specialister i at web designe hjemmesider med unikt design til både små og store virksomheder. Derfor kan vi give garanti for at du får en ny hjemmeside med et webdesign der er skræddersyet til netop din virksomhed og dens behov.

Selvfølgelig lytter vi til dine ønsker og bruger straks vores kreativitet og inspiration fra vores brede vifte af hjemmesider vi har designet.

Selvfølgelig ved vi, at kravene til funktionaliteten og designet af en hjemmeside kan variere enormt blandt vores kunder. Derfor opfordre vi dig til at at tage stilling til hvad din hjemmeside skal indholde, så vi sammen kan finde et passende design til den bedste pris!

Vælger du pakken Website Avanceret, indebærer dette en hjemmeside med op til 20 undersider, samt en bred vifte af tidlægsmuligheler. Under priser kan du læse mere om de forskellige tillægsprodukter. 

Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende ved henvendelse angående forespørgsel. 

 • 14.999,-
 • Website Avanceret
  Vores løsning til større hjemmesider eller webshops med særlige ønsker!

  Antal undersider: op til 20

  Medie opsætning: Tekst, billeder og videoer (ubegrænset)

  Galleri: Ja

  Google Maps: Ja

  Tilknytning af sociale medier: Ja

  Facebookside inkl. dine produkter: Ja

  Slider: Ja, 3 slideshow

  Mail opsætning: Ja

  Kontakt formular: Ja

  Normal pris: 18.999,–

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, med det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst mulig vil vejlede dig!

Tilfredshedsgaranti

Hvordan kan vi garantere din tilfredshed? Det kan vi fordi vores team altid er til at tale med. For os, er det vigtigste, at du står med et smil på læben når det færdige produkt bliver lanceret. Er der evt. rettelser, står vi altid klar til at tilfredsstille dig.
OBS! Ovenstående tager udgangspunkt i Website Pro Plus pakken
– kan variere fra produkt til produkt.

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde et identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Lad os vurdere din idé!

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 42 17 00 13.

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.