Hjemmeside
Webshop
Google adwords
Seo

Er Website Basic noget for dig?

Søger du en mindre løsning til din virksomhed eller hoppy, så er denne løsning lige noget for dig!

Website Basic sikre dig en smartphonevenlig informations hjemmeside.

Hos BusinessIdea udvikler vi hjemmesider i alle størrelser og derfor synes  vi, at en lille hjemmeside skal have en lille pris! Vi screener jeres behov og forretning, og designer derefter en ny hjemmeside lige efter dine behov. I får adgang til vores supportservice, og vi kan tilmed hjælpe jer med at udvikle indhold/tekst til jeres hjemmeside.

Website Basic pakken inkludere op til 5 undersider, der er plads til ubegrænset indhold, slideshow med selvvalgt billeder/tekst, mail og kontakt muligheder. 

Leveringstiden af hjemmesider kan variere meget. Der går normalt op til 7 dage. Men det har utroligt meget at gøre med, hvor hurtig du er til at levere sidens indhold. Hvis vi modtager alle de nødvendige oplysninger og indholdet i løbet få timer, kan din hjemmeside udvikles i løbet af 1-3 dage. 

 • 4.999,-
 • Website Basic
  Ny hjemmeside inkl. fuld service og vedligeholdelse!

  Antal undersider: op til 5

  Medie opsætning: Tekst, billeder (ubegrænset)

  Slider: Ja, 1 slideshow

  Mail opsætning: Ja

  Kontakt formular: Ja

  Normal pris: 6.999,–

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, med det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst mulig vil vejlede dig!

Tilfredshedsgaranti

Hvordan kan vi garantere din tilfredshed? Det kan vi fordi vores team altid er til at tale med. For os, er det vigtigste, at du står med et smil på læben når det færdige produkt bliver lanceret. Er der evt. rettelser, står vi altid klar til at tilfredsstille dig.
OBS! Ovenstående tager udgangspunkt i Website Pro Plus pakken
– kan variere fra produkt til produkt.

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde et identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Lad os vurdere din idé!

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 42 17 00 13.

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.