Hjemmeside
Webshop
Google adwords
Seo

Er Website Standard noget for dig?

Vi arbejder ud fra den holdning, at man opnår det bedste resultat gennem samarbejde. Din hjemmeside vil blive designet helt fra bunden, og derfor kan du få det lige, som du vil. Vi arbejder også udfra vores allerede udarbejdet designs, hvor du frit kan vælge blandt et stort udvalg. Du fortæller os dine ideer, og vi fremlægger nogle mulige designs for dig.

Website Standard giver dig mulighed for at få en mellemstor hjemmeside, der både kan indeholde en masse informationer, og også funktionalitet i form af call-to-action eksempelvis.

Står du inde med et lille eller mellemstort firma, og kunne du tænke dig at få din egen hjemmeside, tøv ikke med at kontakte os og få et tilbud. Det er billigt og enkelt men samtidig effektivt, og det kan være med til at booste din omsætning!

 • 9.999,-
 • Website Standard
  Ny hjemmeside med produkter inkl. fuld service og vedligeholdelse!

  Antal undersider: op til 10

  Medie opsætning: Tekst, billeder (ubegrænset)

  Galleri: Ja

  Tilknytning af sociale medier: Ja

  Slider: Ja, 1 slideshow

  Mail opsætning: Ja

  Kontakt formular: Ja

  Normal pris: 12.999,–

Døgnhjælp

Hvad er vigtigt, når man skal få lavet en ny hjemmeside? Og hvilke online marketings muligheder skal man bruge til at få bygget solid trafik på sin side? Spørgsmålene er mange, med det er svarene heldigvis også. Vores team står altid til rådighed frem til kl 22.00 på mail eller på telefonen, hvor vi bedst mulig vil vejlede dig!

Tilfredshedsgaranti

Hvordan kan vi garantere din tilfredshed? Det kan vi fordi vores team altid er til at tale med. For os, er det vigtigste, at du står med et smil på læben når det færdige produkt bliver lanceret. Er der evt. rettelser, står vi altid klar til at tilfredsstille dig.
OBS! Ovenstående tager udgangspunkt i Website Pro Plus pakken
– kan variere fra produkt til produkt.

Prisgaranti

Det ikke dyrt, når du indgår samarbejde med BusinessIdea. Vi har nemlig en bred vifte af produkter, som du altid kan finde til faste, lave priser hos BusinessIdea. Og skulle du finde et identisk vare billigere hos en anden udbyder i Danmark – ja, så giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Dette skal skal blot fremgå senest 30 dage efter dit køb.

Lad os vurdere din idé!

Få hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om hvordan du skal komme igang med din hjemmeside, står vores team klar til at vejlede dig. Vi kan kontaktes alle ugens dage mellem kl 10.00 og 22.00. Alle mails vil blive besvaret inden for få timer. Du er også velkommen til at ringe på 42 17 00 13.

Du får en verden af muligheder

Har du brug for noget helt unikt, står vores konsulenter til rådighed, der hurtigt kan hjælpe dig videre. Du kan vælge imellem  et hav af design- og integrationsløsninger, så du altid kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.