Tre Hurtige Køb Der Gør Sommeren Endnu Bedre

Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor vi går så meget op i, at tælle dagene op til juleaften. Vi køber julekalendere fyldt med slikke eller andre godter, og vi tænder et stearinlys, der langsomt tæller ned til juleaften. Det er ikke helt rigtigt: selvfølgeligt forstår jeg godt, at folk ser frem til den højtid. Det er en aften hvor familien er samlet, til hygge og lækker julemad. Min undren handler mere om, hvorfor vi kun er så ivrige med at tælle ned, når det er jul. Hvad med sommeren?

Så meget som jeg elsker jul, så foretrækker jeg helt klart den danske sommer. Noget siger mig, at de fleste andre mennesker har det på samme måde. Selvfølgeligt er det hyggeligt at sidde indenfor og kigge ud på sneen, hvis man er heldig, at have en hvid jul. Men ville det ikke være endnu dejligere at kunne sidde udenfor, og nyde et lunt og dejligt sommervejr? Om ikke andet, så kan vi vel sige, at sommeren er mindst ligeså dejlig, som juleaften er. Den varer endda betydeligt længere!

Hvis vi var ligeså gode til at tælle dagene, der ledte op til sommeren, som vi er til at tælle ned til jul, så tror jeg vi ville få endnu mere ud af sommeren. Jeg føler nemlig alt for ofte, at sommeren kommer som en slags overraskelse. Pludseligt har man fri fra skole eller job, og har en lang sommerferie foran sig. Det er selvfølgeligt en positiv overraskelse, og jeg tror ikke der er nogen der brokker sig som sådan. Men hvis nu man havde været lidt mere opmærksom på, at sommeren snart var over os, kunne man så ikke have forberedt sig lidt? Man tror måske, at man har en lang sommer foran sig, men den er altså alt for hurtigt ovre. Man bør derfor gøre hvad man kan for, at få mest muligt ud af sin sommer. Det gør man typisk ved, at investere i de rette ting, i dagene før sommersolen for alvor kommer frem.

Jeg er selv fundet frem til tre hurtige køb, der gør sommeren endnu bedre. Du er velkommen til at kopiere min liste, eller bruge den til inspiration!

Det første køb, der gør sommeren bedre, er en god weber grill. Der er mange måder at grille på, og mange forskellige grill på markedet. Der er dog ingen tvivl om, at det er Weber der gør det bedst. En Weber grill koster lidt mere, end de billige alternativer, men det er altså godt givet ud. Du kan desuden bruge den sommer efter sommer, og så bliver den jo hurtigt tjent hjem!

Det andet gode køb er et udendørs svømmebassin. De findes i alle størrelser, og man sætter virkeligt pris på at kunne tage en dukkert, når sommersolen skinner. Et børnebassin er også en god måde, at holde øl og andre drikkevarer kolde.

Det sidste køb til sommeren er bægre til fryseren, som man kan bruge til at lave sin egen sodavandsis. Der er ikke noget mere dejligt end en kold is på en varm dag, og ved at lave dem selv, løber du aldrig tør!