Høj sikkerhed i A-klassen

De kompakte biler er populære, især blandt folk i byerne, hvor der er megen parkering og mange korte ture. Det er en klasse af biler, der kan manøvrere på forholdsvis lidt plads. Men samtidig skal de også helst være rummelige, for der er mange børnefamilier blandt køberne. Man kan mene, at det må være umuligt at kombinere det kompakte med det rummelige, og det lyder da også som to modsætninger, der ikke kan mødes. Men faktisk kan det lade sig gøre.

Der er faktisk masser af rummelighed i en Mercedes A-klasse. Selvom det er en kompakt bil, så er det lykkedes for designerne at give plads til hele familien i denne perle af en bil. Det skønne ved Mercedes A-klasse er, at den er som bygget til at køre i byernes tætte trafik, samtidig med at den er en sand fornøjelse at køre på langtur i. Og for den lille familie er Mercedes A-klasse en løsning, der kun kan vække glæde. Her er plads og manøvredygtighed på samme tid.

Kom sikkert frem

Den nye Mercedes A-klasse har en meget høj sikkerhed. Der er intelligente systemer, der kan holde føreren orienteret om alle eventuelle farer på vejbanen. Og der er hjælp at hente i farlige situationer. Her er der tale om en bil i særklasse. Den høje sikkerhed og de intelligente styresystemer giver en stor tryghed uden at tage styringen fra dig.

En Mercedes A-klasse er den helt rigtige bil for dig, der færdes i byen, og som har brug for høj komfort og god plads. Her får du en bil, der får dig sikkert ud og sikkert hjem, både i dagslys og mørke. Vi har med andre ord at gøre med en bil, der let kunne gå hen at blive en klassiker.

Køreglæde, køreglæde

Man bliver glad af at køre Mercedes A-klasse. Det er en vidunderlig følelse at sidde bag rattet i en bil, der føles, som om den var bygget specielt til en. Sådan er en Mercedes A-klasse. Der er tænkt over hver en detalje, og det mærker man, når man betjener bilen. Tanker, der tæller.