Personlige Gaver Har Aldrig Været Nemmere

Det er ikke alle der er lige glade for de danske traditioner, der inkluderer en gave. Man har sjældent et problem med at modtage en gave: det er altid noget man værdsætter. Men når tiden kommer, hvor man skal finde en gave til en ven eller et familiemedlem, så virker det straks uoverskueligt. Hvad i alverden skal man give dem? Selv når vi kender andre rigtigt godt, så kan det stadig være svært, at finde dem en god gave. Der ligger altså en del pres på vores skuldre – specielt hvis vi ikke er ude i god tid. Alt for ofte husker vi først, at vi skal købe en gave, en dag eller to før selve arrangementet. Det betyder at man er under tidspres oveni det almindelig pres for, at finde en god gave. Det kan være meget stressende.

Men hvad hvis der var en nem måde, at anskaffe dig en rigtig god gave på? En eller anden taktik du kunne bruge til at gøre processen let, men samtidig ende ud med en gave, som modtageren vil elske? Det lyder måske for godt til at være sandt, men jeg har faktisk lige præcis fundet frem til sådan en metode.

Tricket er, at de bedste gaver typisk er personlige gaver. Voksne mennesker har sjældent en ønskeseddel som sådan. Vi tjener jo vores egne penge, så vi kan selv købe de ting, vi går og mangler. Det kan altså godt være svært at finde en gave der er praktisk, vil blive værdsat, og ikke allerede er ejet af modtageren. Men en personlig gave springer alle disse udfordringer over. En personlig gave er værdifuld fordi den er personlig. Den behøver altså ikke at løse en praktisk problemstilling, eller stå på modtagerens ønskeliste. Den skal blot udvise personlighed, og skabe et stærkere bånd imellem modtager og giver.

De fleste ved nok godt, at personlige gaver altid er bedst. Mange tror dog at personlige gaver er endnu sværere at finde, end de mere lavpraktiske gaver. Måske var det sådan engang: men i dag har det aldrig været nemmere at give en personlig gave.

Du behøver hverken at være særligt kreativ, eller have en masse tid. Du kan bogstaveligt talt bygge dig et Fotoalbum online, og så bestille det til levering. Hvad er mere personligt end et fotoalbum der samler alle de bedste stunder, som du og modtageren har haft sammen? Det er en gave der virkeligt har personlighed, og som viser at du værdsætter den anden. Et fotoalbum er ikke en praktisk gave som sådan: den løser ikke direkte et problem. I stedet er den et symbol på jeres forhold: den er en samling af dybt personlige minder og gode oplevelser. Det er altså en ultimativ gave, den bliver ikke mindre fantastisk af, at den er lynhurtig at lave.